Primăria Timișoara vrea să fie sigură că sirenele de alarmare a populației sunt funcționale

sirena

Primăria Timișoara vrea să fie sigură că sirenele de alarmare a populației în caz de situații de urgență sunt funcționale tot timpul. Așadar, instituția caută o firmă care să se ocupe de întreținerea sistemului de avertizare din oraș.

Pentru a fi sigură că sistemul de avertizare al populației este funcțional în cazul unor situații de urgență, Primăria Timișoara caută o firmă care să-l pună la punct. Potrivit reprezentanților instituției, acest sistem este compus din centrala de avertizare-alarmare și din 19 sirene electronice.

În cadrul serviciilor de întreținere – mentenanță, prestatorul trebuie să asigure verificarea, întreținerea și repararea sistemului de înștiințare – alarmare în cel mai scurt timp posibil”, scrie în anunțul Primăriei Timișoara.

Mai precis, instituția vrea să atribuie direct acest contract unei firme. Valoarea contractului se ridică la aproape 5.500 de euro, cu TVA inclus, fiind valabil timp de un an.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Conform unui studiu întocmit în anul 2019, sistemul de avertizare al populației din Timișoara „este funcțional, dar este necesară întreținerea lui susținută, pentru că vorbim aici de subsisteme de alarmare (sirene electronice) care sunt din punct de vedere al tehnologiei de care beneficiază de o generație mai veche din seria sirenelor electronice”.

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/