Primăria Timișoara, planuri de a reabilita Sala Olimpia

Sala Olimpia din Timisoara
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Primăria Timișoara are în plan să reabiliteze Sala Olimpia, astfel că a scos la licitație documentația pentru această investiție, fiind depusă o singură ofertă.

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, anunță că a fost depusă o ofertă la licitația publică lansată cu scopul elaborării documentației în vederea reabilitării Sălii Olimpia.

Procesul de reabilitare a Sălii Constantin Jude merge mai departe. A avut loc deschiderea ofertelor pentru licitația privind realizare Expertiza Tehnică, Studiu de fezabilitate și proiect tehnic pentru înlocuire pardoseală, refacere sistem de iluminat și supraveghere video. Avem o ofertă, este un pas important. Etapa următoare înseamnă verificarea acesteia, semnarea contractului și trecerea la treabă, astfel încât până la realizarea noului buget pe anul 2024 să avem toată documentația pentru ca lucrarea să poată fi scoasă la licitație”, a explicat Cosmin Tabără.

Potrivit viceprimarului Timișoarei, planurile instituției sunt ca imediat ce se termină campionatele de baschet, handbal și fotbal în sală să se poată trece la execuție „pentru a nu bloca sau a bloca cât mai puțin activitatea sportivă. Este foarte important să investim în baza materială de care dispunem până la realizarea celei noi”.

Reabilitare sala Olimpia din Timisoara

untitled design set 970x90 px

Reabilitare sala Olimpia din Timisoara

Reabilitare sala Olimpia din Timisoara

Reabilitare sala Olimpia din Timisoara

untitled design set 970x90 px