Primăria Timișoara, pas pentru a moderniza mai multe străzi aflate la granița cu Dumbrăvița

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Primăria Timișoara a mai făcut un pas cu scopul de a moderniza mai multe străzi aflate la granița cu comuna Dumbrăvița. Reprezentanții instituției anunță că a fost semnat ordinul de începere a proiectului tehnic pentru amenajarea a cinci artere.

Cinci străzi din Timișoara, aflate la granița cu comuna Dumbrăvița, vor fi aduse în secolul 21. Primăria Timișoara anunță că a semnat ordinul de începere a proiectului tehnic pentru amenajarea străzilor Ștefan Procopiu, Eugen Coșeriu, Tristan Tzara, Horia Hulubei și strada adiacentă Aldea Teodorovici. Studiul de fezabilitate a fost aprobat în ședința de plen a Consiliului Local Timișoara din luna noiembrie a anului trecut.

În momentul de față, zona amintită, aflată la granița cu comuna Dumbrăvița, nu are trotuare, iluminat public, spații verzi, piste pentru bicicliști sau parcări. Prin acest proiect complex se va moderniza carosabilul de pe străzile amintite, pe o suprafață de peste 23.000 mp, vor fi amenajați 4.300 mp de trotuare, se vor realiza accese pe 1.500 mp și se vor amenaja piste de biciclete pe 1.600 mp. Suprafața spațiilor verzi nou amenajate va fi de 6.600 mp”, a informat Primăria Timișoara.

Proiectantul are două luni termen pentru predarea documentației, iar apoi executarea lui va fi scoasă la licitație.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Reprezentanții instituției transmit că tot în cadrul acestei investiții vor fi introduse pe aceste străzi rețele de utilități, de apă și canalizare, de iluminat public, canalizație subterană pentru cabluri, pentru apa pluvială, precum și de alimentare cu gaz.

Studiul de fezabilitate și proiectul tehnic sunt realizate de SC Drum Proiect SRL din Timișoara.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/