Primăria Timișoara oferă 14.000 euro unei firme pentru a promova două proiecte pe fonduri europene

bogdanestilor

14.000 de euro – atât va primi o firmă din Constanța de la Primăria Timișoara pentru a se ocupa de promovarea a două proiecte derulate cu fonduri europene. Este vorba de reabilitarea Căii Bogdăneștilor și cumpărarea de tramvaie noi. 

Nu trece săptămână fără ca Primăria Timișoara să încheie cel puțin câte un contract pentru a primi tot felul de servicii în schimbul unor sume de bani uriașe. În această săptămână, municipalitatea a încheiat două contracte cu firma Intermedia Services Top SRL, din Eforie Sud, județul Constanța, cu scopul achiziționării de servicii pentru promovarea a două proiecte derulate cu fonduri europene. Și anume, reabilitarea Căii Bogdăneștilor și cumpărarea de tramvaie noi, de mari dimensiuni.

Pentru promovarea primului proiect, firma din Constanța va primi 33.000 lei, cu TVA inclus, și va avea sarcina de a realiza un spot audio (producție și difuzare), un spot video (producție și difuzare), de a organiza o conferință de presă la finalul proiectului, de a realiza și distribui afișe tematice format A3, de a crea o pagină web a proiectului și de a realiza broșuri A5, cu câte 20 de pagini, și de pliante A4. Durata contractului este de 23 de luni.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Cel de-al doilea contract are o valoare de 36.650 lei și a fost încheiat cu scopul promovării proiectului privind achiziția de noi tramvaie. Cu acești bani, firma trebuie să realizeze un spot audio (producție și difuzare), un spot video (producție și difuzare), să organizeze o conferință de presă, să realizeze și să distribuie hărți cu traseele transportului public din Timișoara și cu afișe tematice format A3, să creeze o pagină web a proiectului și să realizeze un sondaj de opinie final. Durata contractului este de 20 de luni.

Potrivit datelor publice, firma Intermedia Services Top SRL, din Eforie Sud, a avut în anul 2020 un singur angajat.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/