Primăria Timișoara face noi angajări! Șapte posturi, scoase la concurs

steaguri primaria timisoara

Primăria Timișoara a lansat un nou concurs în vederea ocupării a șapte posturi de execuție vacante, în domeniile arhitectură, urbanism și economic.

Primăria Timișoara organizează un nou concurs de recrutare, cu proba scrisă în data de 4 iulie. Așadar, sunt vacante șapte posturi de execuție, care vor fi ocupate pe durată nedeterminată, în domeniile arhitectură, urbanism și economic.

Posturile scoase la concurs sunt: consilier, clasa I, grad principal – Birou Reabilitare Cartiere Istorice și Monumente; consilier, clasa I, grad debutant – Birou Disciplină în Construcții; consilier, clasa I, grad debutant – Birou Politici Publice Calitatea Vieții; consilier, clasa I, grad debutant – Serviciu Amenajare Peisagistică, Biodiversitate și Ape; consilier, clasa I, grad debutant – Compartiment Autorizații de Construcții și Certificate de Urbanism Zona de Sud; consilier, clasa I, grad asistent – Compartiment Autorizații de Construcții și Certificate de Urbanism Zona Centrală, Zona de Construire Protejate; consilier, clasa I, grad asistent- Compartimentul Autorizare Activități Comerciale și Publicitate”, a informat Primăria Timișoara.

1000x200 dacus 02

Probele concursului sunt selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă și interviul. La acestea se adaugă probe suplimentare eliminatorii de testare a competențelor lingvistice de comunicare în limbi străine sau competențele în domeniul IT.

Detaliile concursurilor se regăsesc AICI!

publicitate si promovare online banner maxagro