Primăria Timișoara demarează programul de vaccinare la domiciliu pentru cei care sunt imobilizați la pat

La Timișoara sunt operaționale opt echipe mobile care să vaccineze la domiciliu pe cei care nu se pot deplasa, dar și pe aparținătorii acestora care locuiesc la aceeași adresă. Primăria anunță că fiecare echipă mobilă a fost dotată cu un autoturism BMW. 

Astfel, persoanele vârstnice care nu se pot deplasa sau/și sunt imobilizate la pat, precum și aparținătorii împreună cu care locuiesc și care doresc să fie vaccinați pot suna la call-centerul Direcției de Asistență Socială: 0356.406.517.

„De azi, 16 martie, funcționează la Timișoara 8 echipe mobile pentru vaccinarea la domiciliu a persoanelor care nu se pot deplasa, precum și a aparținătorilor acestora care locuiesc la aceeași adresă. În parteneriat cu Automobile Bavaria Timișoara, fiecare echipă a fost dotată cu un autoturism BMW pentru deplasarea la domiciliul celor imobilizați.”, a anunțat Primăria Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Fiecare echipă de vaccinare este formată din patru persoane: un șofer (de la STPT), un medic și doi asistenți. Persoanele care vor beneficia de acest serviciu vor fi anunțate în prealabil de vizita acestor echipe.

Programul de vaccinare la domiciliu este realizat de Primăria Timișoara împreună cu DSP Timiș și este coordonat de celula interinstituțională creată special pentru vaccinare.