Primăria Timișoara cere 11 milioane lei pentru anii în care parcarea de la magazinul Bega a fost utilizată ilegal

parcare bega

Primăria Timișoara a dat în judecată firma care a utilizat ilegal timp de mai mulți ani parcarea de la magazinul Bega, din centrul orașului, și solicită 11 milioane de lei.

Dominic Fritz anunță că Primăria Timișoara a luat decizia de a da în judecată firma care a utilizat timp de mai mulți ani parcarea din spatele magazinului Bega, din centrul orașului.

Recuperăm prejudiciul pentru parcarea Bega: cerem 11 milioane de lei înapoi. La începutul anului, în februarie, am recuperat în urma unei decizii la Înalta Curte de Casație și Justiție parcarea de lângă Parcul Civic, pe str. Carol Telbisz. Din 2016, aceasta a fost ilegal exploatată de o firmă privată. Nu ne oprim aici. Am dat în judecată firma respectivă pentru a recupera banii pe care orașul i-a pierdut pentru că nu am putut folosi terenul de 3.271 mp aflat în zona zero a Timișoarei. Suma cerută este de 11 milioane de lei”, a afirmat primarul Timișoarei.

1000x200 dacus 02

Vă reamintim faptul că Primăria Timișoara a lansat licitația pentru proiectarea unei parcări multietajate pe terenul care funcționează parcarea de lângă magazinul Bega.

Pe acest teren am lansat deja licitația pentru proiectarea unei parcări multinivel, faza de elaborare a studiului de fezabilitate. Este un proiect pe care l-am bugetat în acest an și ne așteptăm să vină cu oferte cât mai multe firme serioase, cu experiență în gestionarea unor astfel de proiecte. Redăm Timișoara timișorenilor și oprim jaful bugetului local”, a declarat Dominic Fritz.

publicitate si promovare online banner maxagro