Primăria Timișoara caută un nou director la Filarmonica Banatul

Primăria Timișoara a lansat concursul pentru ocuparea funcției de director al Filarmonicii Banatul, după ce fostul manager a fost înlăturat. Candidații se pot înscrie până la începutul lunii iulie.

Ioan Gârboni conduce Filarmonica Banatul din Timișoara de 15 ani, iar în luna august a acestui an îi expiră mandatul. Asta după ce la evaluarea de la final de mandat, realizată în această primăvară, a obținut nota 8,70. Ioan Gârboni avea nevoie de nota 9 pentru a trece de evaluarea finală și a putea prezenta un nou proiect de management.

Filarmonica Banatul este una dintre instituțiile de cultură care aparțin Primăriei Timișoara, astfel că municipalitatea a și făcut primele demersuri pentru a găsi un alt director. Astfel, astăzi, pe site-ul instituției, a fost postat un anunț privind desfășurarea concursului de proiecte de management organizat pentru Filarmonica Banatul din Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare în domeniul muzică, minim cinci ani experiență în specialitatea studiilor și minim trei ani experiență în domeniul activității manageriale în instituții sau organizații neguvernamentale de cultură. Persoanele interesate pot depune proiectele de management și dosarele de concurs până la data de 6 iulie.

În ceea ce privește proiectul de management, documentul este limitat la un număr de 40 de pagini, plus anexe.

Mai multe informații despre concursul pentru funcția de director al Filarmonicii Banatul din Timișoara sunt disponibile AICI!