Primăria Timișoara a câștigat procesul intentat de fostul director al Filarmonicii Banatul

filarmonica banatul

Primăria Timișoara a câștigat procesul intentat de fostul director al Filarmonicii Banatul, Ioan Gârboni. Sentința Curții de Apel Timișoara este definitivă.

Ioan Gârboni a dat municipalitatea în judecată după ce a fost demis în urma unei analize a managementului Filarmonicii în care nu a primit punctaj suficient pentru a rămâne director. Deși Tribunalul Timiș i-a dat dreptate lui Ioan Gârboni, finalul procesului face câștigătoare Primăria Timișoara.

„Respinge, ca nefondat, recursul incident formulat de recurentul-reclamant Gârboni Ioan Coriolan împotriva Sentinţei civile nr. 1107/26 noiembrie 2021 pronunţată în dosarul nr. 2618/30/2021 de către Tribunalul Timiş în contradictoriu cu intimaţii-pârâţi Municipiul Timișoara, primarul Municipiului Timișoara și Consiliul Local al Municipiului Timișoara, având ca obiect – anulare act administrativ. Admite recursul formulat de recurenţii-pârâţi Municipiul Timișoara, primarul Municipiului Timișoara și Consiliul Local al Municipiului Timișoara împotriva aceleiaşi sentinţe. Casează în parte sentinţa recurată, iar, în rejudecare: respinge în tot acţiunea”, se arată în sentință.

De asemenea, Ioan Gârboni trebuie să suporte cheltuielile de judecată de 100 de lei.

gif card de energie dacus 1000x100

Așadar, demiterea lui Gârboni a fost făcută pe o analiză corectă a managementului. Acesta a condus Filarmonica Banatul timp de 15 ani și, la evaluarea de anul trecut, a obținut nota 8,70, în condițiile în care punctajul pentru a rămâne director era de 9.

Acum, Primăria Timișoara va putea organiza concursul pentru a găsi un nou director. Ovidiu Andriș conduce instituția din postul de interimar.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/