Primăria Reșița vrea strategie în domeniul turismului. Stațiunea Secu, în dezbatere publică!

Primăria Municipiului Reşiţa organizează luni, 6 iulie 2015, ora 11:00, la sediul administrativ, în sala de şedinţe, o întâlnire consultativă în domeniul dezvoltării turistice a staţiunii Secu.

„Strategia în domeniul turismului este o etapă necesară în vederea accesării fondurilor europene nerambursabile în perioada 2014-2020, obiectivele strategiei trebuind să coreleze obiectivele stipulate în documentele programatice de la nivel naţional, regional şi local cu cele declarate ale Uniunii Europene, în vederea atingerii indicatorilor de program stabiliţi în domeniul turismului”, se arată în comunicatul de presă transmis de Primăria Reșița.

Pe această cale, toate persoanele interesate să îşi expună punctul de vedere pe această temă sunt invitate să participe la dezbatere.

Comments

  1. Podsekalnikov says:

    Primaria Resita are strategii ?!! :))))))) Asteptam masterplanul!!

  2. resitean says:

    Intai studiul de fezabilitate…doar e pe bani,apoi masterplanul

  3. Sergiulica mititica alias Bradut Pittut paznic la oi sau Lupul Moralist sau Marele Sfetnic sau pe romaneste consilierul clientului DNA CHEBUTIU.Ba Segiulica lasa panfletul ca de atata consiliere si purtare de vorbe direct in vant clientul tau Cherbutiu a ajuns la bulau. Ai vazut ca nu esti barbat si stergi comentariile? Vezi ca acusi te ia mamica de urechi si te pune la colt .Sau poate actualii tai clienti. Sa fie siguri ca cu tine in parteneriat vor ajunge pe urmele lui Chebutiu cu care ai distrus UCMR. Ipocritule.