Primăria Reșița vă invită la „Nocturna Bibliotecilor”. Vezi programul acțiunii!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

După modelul acțiunii Noaptea Muzeelor, care a prins rădăcini și are o priză tot mai mare la public, și bibliotecile vin în centrul atenției, încercând să își apropie cât mai mult iubitorii de cultură.

Serviciul Public ,,Biblioteca Municipală” din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa se alătură campaniei naţionale Nocturna Bibliotecilor 2014, iniţiată de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), care a ajuns la a cincea ediţie şi reuneşte participanţi din toate categoriile de vârstă.

Cu acest prilej, vineri, 26 septembrie, între orele 17:00 – 24:00, Biblioteca Municipală Reşiţa se transformă într-un spaţiu complex unde vor avea loc evenimente diverse şi atractive.

Programul cuprinde recitaluri de poezie, ateliere de creaţie, desene pe bază de graffiti realizate de către voluntarii Grupului Local de Tineret „Arcus” Reşiţa, discuţii despre voluntariat, dezbateri pe teme literare şi de istorie, proiecţie de film.

De asemenea, toţi cei care au răspuns campaniei ,,Construim o bibliotecă pentru comunitatea ta” şi au donat cărţi bibliotecii, vor primi o diplomă de recunoştinţă.

promovare banner maxagro

Momentul inedit al serii de 26 septembrie va fi organizarea unui Mini Party pentru toţi participanţii.

Acţiunile se vor desfăşura la secţia de pe Str. George Enescu, nr. 4, potrivit unui comunicat de presă transmis de administrația publică locală.

Vezi aici programul complet al acțiunii!

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/