Primăria Reșița se consultă cu cetățenii!

harta progresului
untitled design set 970x90 px

Reșițenii care locuiesc pe Strada Progresului și nu numai pot contribui cu idei vizavi de amenajarea acestei artere, pe care municipalitatea o vrea reabilitată.

Primăria Reșița a lansat o consultare publică cu privire la proiectele de regenerarea urbană a zonelor aflate în apropierea liniilor de cale ferată din oraș. Așadar, în parteneriat cu UrbanizeHub România, municipalitatea pune la dispoziția reșițenilor un prim chestionar care are ca obiectiv identificarea principalelor probleme din zona Străzii Progresului (coridorul dintre Gara Nord și viitoarea stație de tramvai Victoria) și stabilirea priorităților de intervenție în acest perimetru.

„Vă invităm să participați cu idei și informații referitoare la viitorul străzii și să contribuiți la designul amenajării! Toate răspunsurile vor fi citite, analizate și integrate în propunerea finală de amenajare. Puteți rămâne la curent cu desfășurarea consultărilor publice urmărind pagina UrbanizeHub. Pentru că doar împreună putem crea orașul pe care ni-l dorim!”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Durata de completare a chestionarului este de maximum 7-10 minute, iar răspunsurile sunt anonime. Chestionarul se găsește aici.

Brantner 1000x100px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/