Primăria Reșița s-a umplut de telefoane de fițe! Plătite din bani publici!

Posesor al unui telefon pe care furnizorii de servicii de telefonie îl oferă gratuit la orice tip de abonament, primarul Nelu Popa a descoperit odată ajuns în Primăria Reșița o adevărată colecție de smartphone-uri de ultimă generație și abonamente business, evident, achiziționate din banii reșițenilor!

Băieții isteți și fetele cochete din administrația publică reșițeană se obișnuiseră să vorbească numai la Iphone-uri de ultimă generație, astfel că după intervenția brutală a primarului Popa au apărut destule fețe strâmbe prin Primărie. „Am găsit Primăria având contracte cu toți operatorii de telefonie. Fiecare avea SIM-uri prin sertare – pentru că iei un Iphone gratuit, faci cinci abonamente – pe care nu le foloseau. Plăteam abonamente doar pentru ca cineva să-și ia un telefon. De la 380 de SIM-uri am coborât la 121 după renegocierea contractelor. 79 la sută este reducerea costurilor la telefonie mobilă, de la 22.000 de lei pe lună, la 4.600. Este o muncă pe care a făcut-o colegul meu, Laurențiu Stanciu, de la Achiziții, pentru care îi mulțumesc”, a dezvăluit primarul Reșiței.

Tot în Primărie și la direcțiile și serviciile din subordine, Nelu Popa a numărat 229 de imprimante! Astăzi mai sunt doar 70.