Primăria Reșița s-a înarmat pentru sezonul rece

Administrația publică locală din Reșița și-a pregătit arsenalul pentru lupta cu sezonul rece. Primăria a pregătit materialele, dar și utilajele pentru intervenție.

Primăria Municipiului Reșița declară că este pregătită pentru sezonul rece. Administrația locală susține că dispune de materiale antiderapante şi utilaje specializate, în depozit fiind pe stoc sare gemă -137 de tone, nisip – 2.000 de tone și clorură de calciu – 20 de tone. La acestea se adaugă 19 utilaje specializate, aflate în dotare: 6 autovehicule echipate cu lamă și răspânditor, 2 autovehicule cu lamă și bazin de clorură, 2 autovehicule cu răspândire manuală, 5 tractoare cu plug (2 cu plug în față și 3 cu pluguri tractate), 2 încărcătoare frontale și 2 buldoexcavatoare.

În funcţie de necesităţi, cantităţile de materiale antiderapante vor fi suplimentate, iar, în cazuri excepţionale, vor fi închiriate suplimentar utilaje de la firme specializate. Pe perioada sezonului rece, se asigură permanența în cadrul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local.

Pentru sesizări privind deszăpezirea, poate fi apelat Dispeceratul Serviciului la numărul de telefon 0735 450 985.