Primăria Reșița anunță prelungirea termenului de plată pentru taxe, impozite și locuri de parcare

În contextul epidemiei de coronavirus și pentru a reduce cât mai mult deplasarea populației în această perioadă, Primăria Reșița anunță că a fost amânat termenul limită de plată a dărilor locale, fără a fi afectată bonificația de 10% care era valabilă în cazul plății integrale a taxelor și impozitelor până la 31 martie.

Primăria Reșița anunță că a luat act de prevederile art. V din Ordonanța de Urgență nr. 29/18.03.2020. Prin urmare, termenul de plată pentru taxele și impozitele locale a fost prelungit până la 30 iunie. Toți cei care vor plăti dările integral până la finalul lunii iunie vor beneficia de bonificația de 10%.

„Reamintim faptul că, în această perioadă, cea mai simplă și sigură variantă de plată este prin intermediul platformei GHIȘEUL.RO, iar mai multe informații se pot obține vizitând site-ul www.primariaresita.ro”, mai spun reprezentanții administrației locale.

Și plata locurilor de parcare mai poate fi amânată

Plata abonamentelor pentru locurile de parcare poate fi efectuată până în 29 mai fără ca beneficiarii să își piardă locul. Nici pentru acest lucru reșițenii nu sunt obligați să se deplaseze până la Blocul 800. „Solicitările de plată pentru aceste abonamente se pot trimite prin e-mail la patrimoniu@primariaresita.ro sau prin poștă, cu destinația: Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat, Reșița, str. Petru Maior, nr. 2-4, etaj 3. Cererea va cuprinde următoarele documente: copie CI titular abonament de parcare, copie act de spațiu în situația în care domiciliul din buletin nu corespunde cu locația unde se solicită locul de parcare, copie talon autoturism, iar inspecția tehnică periodică trebuie să fie valabilă la data formulării acestei cereri. De asemenea, în cerere va fi indicat și numărul de telefon al solicitantului, în caz că se impune vreo clarificare”, anunță reprezentanții Primăriei Reșița.