Primăria organizează o dezbatere publică pentru o nouă organigramă la Filarmonica Banatul

Problemele de la Filarmonica Banatul sunt departe de a fi rezolvate. Angajații sunt în continuare nemulțumiți de cum decurge activitatea sub conducerea directorului Ioan Gârboni, iar Primăria va organiza joi o dezbatere publică pentru o nouă organigramă.

Nemulțumirile de la Filarmonica Banatul au mocnit mult timp, iar în toamna aceasta, angajații au început cu primele greve. Primarul Robu a promis că se va implica personal pentru aplanarea tensiunilor. Joi, 22 noiembrie, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara va avea loc dezbaterea publică a Proiectului de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcții pentru Filarmonica „Banatul” Timișoara.

Dezbaterea va începe la ora 14, iar participanții vor putea lua cuvântul în limita a 5 minute pentru fiecare persoană care dorește să ia cuvântul. Înscrierile pentru cei interesați se pot face până cel târziu joi, la ora 12, cu două ore înainte de eveniment. Cei interesaţi se pot adresa şi în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro.

Sursa foto: timisoreni.ro