Primăria Oraviţa luptă pentru stoparea abandonului patrupedelor! Orăviţenii sunt aşteptaţi să dea curs unei noi campanii de sterilizare

Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Săptămâna aceasta, administraţia publică locală de pe Valea Caraşului anunţă o nouă campanie de sterilizare a câinilor şi pisicilor, cel de-al treilea demers din acest an.

Cetăţenii oraşului condus de edilul Dumitru Ursu sunt rugați să participe activ la campania de sterilizare a câinilor şi pisicilor, o acţiune demarată de Primăria Oravița, în parteneriat cu ONG-urile: SUSY UTZINGER STIFTUNG și DARIUS VET PRAXIS, care va avea loc miercuri, 8 iulie, şi joi, 9 iulie, în intervalul orar 9.00-15.00, în incinta adăpostului public din Oravița, aflat pe variantă, după groapa de gunoi.

Pentru toţi cei care vor dori să-şi sterilizeze animalele, aceştia trebuie să ţină cont de câteva lucruri: să nu hrănească animalele înaintea procedurii şi să ceară sfatul medicului în privinţa unei recuperări adecvate postoperatorii. În acelaşi timp, nu trebuie ignorate măsurile de siguranţă pentru a evita răspândirea noului coronavirus.

Pentru programări şi informaţii puteți apela numărul de telefon 0773 843 835.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/