Primăria Oraviţa luptă pentru stoparea abandonului patrupedelor! Orăviţenii sunt aşteptaţi să dea curs unei noi campanii de sterilizare

Săptămâna aceasta, administraţia publică locală de pe Valea Caraşului anunţă o nouă campanie de sterilizare a câinilor şi pisicilor, cel de-al treilea demers din acest an.

Cetăţenii oraşului condus de edilul Dumitru Ursu sunt rugați să participe activ la campania de sterilizare a câinilor şi pisicilor, o acţiune demarată de Primăria Oravița, în parteneriat cu ONG-urile: SUSY UTZINGER STIFTUNG și DARIUS VET PRAXIS, care va avea loc miercuri, 8 iulie, şi joi, 9 iulie, în intervalul orar 9.00-15.00, în incinta adăpostului public din Oravița, aflat pe variantă, după groapa de gunoi.

Pentru toţi cei care vor dori să-şi sterilizeze animalele, aceştia trebuie să ţină cont de câteva lucruri: să nu hrănească animalele înaintea procedurii şi să ceară sfatul medicului în privinţa unei recuperări adecvate postoperatorii. În acelaşi timp, nu trebuie ignorate măsurile de siguranţă pentru a evita răspândirea noului coronavirus.

Pentru programări şi informaţii puteți apela numărul de telefon 0773 843 835.