Primăria Oraviţa încurajează diminuarea amenzilor! Declaraţiile pe propria răspundere împărţite în cutia poştală

În plină pandemie de coronavirus, administrația publică locală de pe Valea Carașului vine în sprijinul cetățenilor. Declarațiile pe propria răspundere, necesare deplasărilor cotidiene, vor fi distribuite tuturor locuitorilor de pe raza UAT-ului.

Pentru a încuraja diminuarea amenzilor, dar și pentru a nu le mai oferi șarlatanilor ocazia de a-și suplimenta veniturile oferind contra cost declarațiile pe propria răspundere, aceștia profitând de naivitatea cetățenilor, în special de naivitatea categoriei considerată a fi cea mai vulnerabilă în fața COVID-19, oameni care nu au posibilități tehnice pentru a descărca declarațiile respective acasă, angajații primăriei Oravița au început de ieri, 6 aprilie, să distribuie declarațiile tipizate pentru părăsirea locuințelor.

Referitor la cetățenii care locuiesc la bloc, declarațiile pe propria răspundere se vor regăsi în cutiile poștale. Acţiunea de distribuire a declaraţiilor tipizate va continua şi în localitățile aparținătoare, astfel încât toți cetățenii orașului să poată intra în posesia lor.

Orice deplasare în afara locuinței trebuie justificată, indiferent dacă vorbim despre motive de ordin profesional, personal sau umanitar.