Primăria Marga va fi pusă la pământ!

primaria marga demolare

Construită în urmă cu un secol, clădirea în care până mai ieri reprezentanții administrației locale din Marga își desfășurau activitatea va fi „călcată” de buldozere.

Din această săptămână, angajații Primăriei Marga își desfășoară activitatea în incinta Casei Culturale „Dumbrăvița”. Măsura luată de reprezentanții administrației locale este una provizorie, ca urmare a faptului că actualul sediu al primăriei va fi demolat. În locul său, Compania Națională de Investiții va ridica o nouă construcție.

„Sediul primăriei va fi demolat. Clădirea, construită în anul 1914, a funcționat în acest scop neîntrerupt, până acum. Pentru că nu mai corespunde cu noile cerințe tehnice și administrative, ea va fi demolată, urmând ca cei de la Compania Națională de Investiții să construiască o nouă clădire. Partea de demolare ne revine nouă, iar după finalizarea acestui proces, constructorul care a câștigat licitația lansată de CNI va veni să se apuce de treabă. Din câte am înțeles, acest lucru se va întâmpla într-o lună de zile.”, ne-a declarat primarul comunei Marga, Nicolae Beg.

celtic transilvania 1000x100px