Primăria Forotic, la un click distanță de cetățeni!

click

Primăria Forotic se digitalizează și pune la dispoziția cetățenilor noi servicii online pentru a eficientiza și simplifica interacțiunea dintre aceștia și autoritatea locală.

Primarul Alexandru Sporea vine în sprijinul locuitorilor comunei Forotic, oferindu-le acestora posibilitatea de a depune cereri online pentru diverse solicitări, dar și să consulte documente de interes public în cadrul secțiunii Monitorul Oficial Local.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Noile aplicații online, disponibile prin portalul e-Guvernare Regista, pot fi accesate pe adresa forotic.regista.ro și oferă următoarele facilități: depuneri cereri online pentru diverse solicitări, depuneri sesizări pe harta digitală a comunei, verificare în timp real a stadiului solicitărilor depuse după data de 1 noiembrie 2021, și consultare documente de interes public în cadrul secțiunii Monitorul Oficial Local. Portalul public e-Guvernare este sincronizat cu aplicația de management al documentelor Regista, facilitând procesarea cererilor si ușurând procesul de depunere. Ne respectăm astfel angajamentul față de cetățeni și continuăm procesul de digitalizare pentru a oferi cetățenilor soluții eficiente de comunicare și interacțiune cu administrația publică locală! Am lansat și contul cetățeanului, așa că îi invităm pe locuitorii comunei să-și creeze cont în portalul forotic.regista.ro și să depună cât mai multe solicitări online!”, ne-a declarat primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/