Primăria Caransebeș se aprovizionează de iarnă

Deși temperaturile din aceste zile nu ar zice că suntem în luna lui Brumar, totuși Primăria Caransebeș se pregătește pentru sezonul de iarnă. Șeful SPIR consideră că doar din luna ianuarie va fi nevoie de material antiderapant.

În depozitul Serviciului Public de Întreținere și Reparații (SPIR) vor intra în aceste zile câteva tone de material antiderapant pentru ca stocul să fie completat pentru iarnă. Șeful SPIR, ing. Ion Gheorghe Ștefan ne-a menționat că parte din materialul antiderapant îl are pe stoc de la începutul acestui an însă mai are nevoie de sare și clorură de calciu.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Noi acum avem nisip pe stoc dar o să completăm ca să avem în depozit 200 de tone de sare, 100 de metri cubi de nisip și 32 de tone de clorură de calciu. Experiența anilor trecuți ne-a învățat că de aceste cantități are nevoie municipiul pentru a ieși din iarnă. Dacă nu se consumă tot putem să returnăm o parte din materiale și o parte o lăsăm în depozit pentru posibile evenimente neanunțate”, ne-a menționat șeful Serviciului de Întreținere și Reparații, Ion Gheorghe Ștefan.

banner maxagro