Primăria Caransebeș, sabotată de cineva din primărie! În detrimentul pensionarilor din municipiu!

Nici la o lună de la primirea adresei din partea Casei Județene de Pensii Caraș-Severin, Primăria Caransebeș nu a răspuns solicitării de a oferi un spațiu pentru punctul de lucru ce va fi reînființat în municipiul de pe Timiș și Sebeș!

Pensionarul Dumitru Matei s-a interesat la Casa Județeană de Pensii Caraș-Severin în ce stadiu este înființarea în Caransebeș a unui punct de lucru al CJP, pentru care se știe că s-a primit aprobare, iar răspunsul primit de la directorul instituției l-a lăsat mască. Ca și pe noi, de altfel!

„Eu am fost personal la domnul Gheorghe Brăilă (directorul executiv al CJP CS, n.r.), care mi-a spus că încă așteaptă răspunsul Primăriei Caransebeș cu privire la spațiul pe care-l poate oferi pentru viitorul punct de lucru! Am vorbit la telefon cu domnul primar Felix Borcean și domnia sa a rămas mirat, spunând că nu știa că nu a fost trimis răspunsul și că va urgenta documentele pentru a se deschide cât mai repede punctul de lucru. Acesta va fi, din câte am înțeles, pe strada Mihai Viteazu nr. 12, în centrul orașului”, ne-a declarat Dumitru Matei.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Reamintim că problema înființării unui punct de lucru la Caransebeș a fost des mediatizată în ultimii doi ani și, în cele din urmă, pe adresa Primăriei Caransebeș a venit, în 5 aprilie, solicitarea unui spațiu pentru că s-a primit aprobarea de la Ministerul Muncii și Justiției Sociale de a se înființa la Caransebeș acest birou.

banner 970 x 250