Primăria Caransebeș bate şaua să priceapă iapa! Aquacaraş, pe ţeavă în zona ACH!

Locatarii din modulele aflate în zona ACH a municipiului Caransebeș au rămas pentru o perioadă scurtă fără apă la robinete. Cauza este fisurarea unei țevi din rețeaua principală. Până să intervină angajații de la Aquacaraș Caransebeș, locatarii au rezolvat parțial problema. De fapt, au cârpit conducta avariată, însă există riscul ca la orice oră să se fisureze în altă parte și cele aproape 200 de familii din zonă să rămână fără apă.

Primarul Felix Borcean a făcut o vizită în zona ACH pentru a vedea cu ce poate ajuta municipalitatea, astfel că șeful Serviciului Public de Întreținere și Reparații (SPIR), Ion Gheorghe Ștefan, a evaluat situația pentru a putea ajuta Aquacaraș la înlocuirea conductei din rețeaua principală, ne-a explicat primarul Felix Borcean.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Am fost să văd la fața locului dacă s-a remediat situația alimentării cu apă în zonă și am constatat că lucrurile momentan sunt în matca lor normală, dar vechimea rețelelor, cu siguranță, va duce în cel mai scurt timp la apariția unor noi probleme. De aceea am dorit să vedem dacă noi îi putem ajuta pe cei de la Aquacaraș, pentru că este nevoie de utilaje pentru săpături și cred că în cel mai scurt timp se vor apuca de lucrări”, ne-a declarat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/