Lucrări edilitare supervizate de primarul Felix Borcean

Așa cum a promis în vizitele de lucru făcute în cartierele Caransebeşului, primarul Felix Borcean are în agendă amenajarea cartierelor municipiului. În prezent angajații Serviciul Public de Reparații și Întreținere (SPIR) lucrează în zona cartierului Nord.

Vizate sunt noi locuri de parcare, amenajare alei pietonale și pavare trotuare.

„Am fost în vizită pe Strada Alunișului din cartierul Nord, aici unde SPIR execută lucrări de amenajare a unor parcări și lucrări de reparații a trotuarelor. Am discutat și cu cetățenii, par mulțumiți. Mai sunt și alte probleme, legate de toaletarea pomilor, de prezența pe domeniul public a unor mașini vechi, nu neapărat abandonate, dar care nu sunt folosite. De asemenea, depozitarea gunoiului pe domeniul public este o altă problemă, de care noi ne ocupăm, dar cu siguranță că și cetățeanul ar trebuie să respecte spațiul verde și zona în care locuiește”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

1000x200 dacus 02

Lucrările edilitare din zona cartierului Nord, Strada Aleea Alunișului (amenajarea trotuarelor, a aleilor dintre blocuri și a 10 noi locuri de parcare), ar trebui să se finalizeze la sfârșitul acestei săptămâni.

publicitate si promovare online banner maxagro