Primăria Brebu așteaptă semnarea contractului cu Ministerul Dezvoltării

primaria brebu

La peste 2 milioane de lei se ridică finanțarea obținută de Primăria Brebu pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Banii alocați sunt pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

Ion Țicheriu, primarul comunei Brebu, speră ca până în primăvară contractul de 2,2 milioane de lei câștigat pe „Anghel Saligny” să fie semnat la București de ministrul Attila Cseke, urmând ca mai apoi să fie demarate la nivel local toate procedurile necesare pentru începerea cât mai rapidă a lucrărilor propriu-zise.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„La noi cam 80% din străzi sunt puse la punct. Cu finanțarea obținută prin acest program vom reuși să le asfaltăm și pe cele care ne-au mai rămas. Vom face lucrări și la Valeadeni și Apadia, nu doar la Brebu. Prin proiect avem 7,8 kilometri de străzi, iar finanțarea se ridică la 2,2 milioane de lei. Noi umblăm acum să obținem toate avizelor necesare, și sper eu ca, cel târziu, în martie să fim chemați la București, la Ministerul Dezvoltării, pentru semnarea contractului de finanțare, iar până în toamnă să ne apucăm de treabă.”, a declarat primarul Ion Țicheriu.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/