Primăria Bozovici s-ar putea dota cu o ambulanță pentru investigații la domiciliu

untitled design set 970x90 px

Administrația comunei din Valea Almăjului a făcut demersurile necesare pentru a se dota cu o ambulanță echipată pentru investigații la domiciliu.

Pe lângă înființarea unui ambulatoriu integrat și dotarea acestuia cu aparatură medicală, proiect de peste șapte milioane de lei pe care Primăria Bozovici îl are în implementare, administrația condusă de social-democratul Adrian Stoicu are în vedere și achiziționarea unei ambulanțe pentru investigații medicale la domiciliu. În acest sens, a fost depusă, cu ceva timp în urmă, o cerere de finanțare la Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara.

Edilul comunei Bozovici spune că o astfel de investiție ar ajuta mult comunitatea de pe Valea Almăjului, în special persoanele greu deplasabile. „Ne dorim să ne dotăm cu o ambulanță de acest gen, cu care medicii s-ar putea deplasa pentru investigații la domiciliu, pentru că Valea Almăjului, cu toate cele 8 comune ale sale, este îmbătrânită. O astfel de investiție consider că ne-ar fi, cu adevărat, de ajutor. Însă, momentan, nu am primit niciun răspuns din partea Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră, unde a fost depusă cererea noastră de finanțare. Așteptăm și sperăm să ne fie acceptată solicitarea”, a explicat Adrian Stoicu (foto).

publicitate ziar expresb 1000x100

Din martie, și clădirea fostului spital din Bozovici, transformat în centru de sănătate multifuncțional, intră în reabilitare, după ce parlamentarii PSD de Caraș-Severin și Timiș au promovat amendamente la legea bugetului pe 2024, măsură ce a atras o finanțare de 3,5 milioane de lei pentru unitatea medicală.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/