Primăria Băuțar, călcată de hoți! Imaginile de pe camerele de supraveghere, singura pradă!

Clădirea Primăriei Băuțar a fost călcată de hoți la sfârșitul săptămânii trecute. La prima vedere, nu lipsește niciun leu din interior, semn că ținta au fost documentele, împrăștiate, de altfel, în mai multe birouri. Până acum, un lucru este cert: hoții au făcut tot posibilul să nu fie recunoscuți, așa că au plecat cu unitatea de stocare a imaginilor de pe camerele de supraveghere.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, persoane necunoscute au pătruns în incinta Primăriei din Băuțar. În aparență, hoții n-ar fi căutat bani, dovadă că aproximativ 20.000 de lei care erau la vedere au rămas neatinși. Hoții s-au mulțumit să împrăștie documente din primărie, lăsând senzația că ținta ar fi fost anumite acte administrative. Principalele departamente vizate de mâinile hoților au fost Contabilitatea și Biroul Agricol, dar și biroul primarului.

Potrivit primelor informații, hoții ar fi intrat în clădire forțând un geam. Până acum s-a constatat că a dispărut DVR-ul, unitatea de stocare a imaginilor de pe camerele de luat vederi.

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a deschis un dosar în acest caz și încearcă să dea de urma făptașilor.