Primăria a găsit bani pentru a finaliza lucrările uitate de la sala de sport a unei școli din Timișoara

sala3

Primăria Timișoara a găsit banii necesari pentru ca lucrările uitate la sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 18 din zona Dacia, începute în anul 2017, să poată fi finalizate. Astfel, a fost alocată o sumă de aproape 30.000 euro, urmând ca lucrările să fie terminate în două luni.

Primăria Timișoara anunță că a reușit să deblocheze ultimele lucrări de la sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 18, aflată în zona Dacia. Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, consilierul local USR Răzvan Stana semnala faptul că aceste lucrări au început în anul 2017, dar au fost date uitării, astfel că nici până acum sala de sport nu a fost finalizată, din cauza mai multor probleme.

Iată că Primăria Timișoara a găsit aproape 30.000 de euro, bani care vor fi folosiți pentru ca sala de sport să poată fi funcțională, spre bucuria copiilor.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Școala Gimnazială 18 din cartierul Dacia se va bucura de o sală de sport finalizată. Corpul de clădire respectiv a fost ridicat înainte de 1940 și a devenit sală de sport în anii ‘70 când a fost construită școala. Proiectul inițial, aprobat în 2015, nu a cuprins toate lucrările necesare. Chiar dacă execuția a demarat începând cu 2017 cu un termen de 16 luni, devizul general nu a inclus toate materialele (în mod particular parchetul) și, în consecință, sala nu a putut fi finalizată. Problema a fost deblocată anul trecut. Pentru lucrări suplimentare am alocat o sumă în buget, am elaborat documentația și în decembrie am lansat licitația. Săptămâna aceasta a fost semnat contractul”, a informat Primăria Timișoara.

Concret, valoarea lucrărilor se ridică la 135.000 lei, cu TVA inclus. Durata de execuție este de două luni de la data ordinului de începere.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/