Primar PSD salvat de rectificarea bugetară a Guvernului Orban

Rectificarea bugetară a guvernului liberal a reușit să-l scoată din impas pe unul dintre primarii PSD din Clisura Dunării, suma alocată de către guvernarea social-democrată, imediat după trecerea moțiunii de cenzură, fiindu-i insuficientă edilului pentru acoperirea cheltuielilor din ultima parte a lui 2019.

Primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănariu, poate respira ușurat și asta pentru că, în urma calculelor făcute de Guvernul Orban, bugetul local al instituției pe care o conduce a beneficiat de o infuzie de 95.000 de lei, bani cu ajutorul cărora edilul-șef a reuşit să facă faţă cheltuielilor de funcționare, la finele anului trecut.

„Cu acești bani am reușit să achităm atât salariile personalului din primărie, cât și sumele care li se cuveneau angajaților dintr-o categorie cu prioritate: asistenții personali și persoanele cu dizabilități. Totodată, am reușit să achităm și facturile la utilități: apă, iluminat etc. , dar și să contribuim cu partea de cofinanțare în cadrul proiectelor în derulare.”, a declarat șeful administrației publice locale din Gârnic pentru expressdebanat.ro.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Reamintim că, imediat după destabilizarea Guvernului Dăncilă, în urma rectificării bugetare, administrației publice locale din Gâlnic i-a fost alocată suma de 321.000 de lei, bani insuficienți însă la vremea respectivă pentru ca primarul Nicolae Tismănariu să poată face față datoriilor acumulate.

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/