Primar controversat pe Facebook… pentru pasiunile sale

Un primar de comună din Caraș-Severin a intrat în gura internauților după mai multe postări într-un grup de Facebook. Doar că nu îi este criticată activitatea de primar, unde chiar are rezultate notabile, ci pasiunea pentru… vânătoare.

Constantin Nebunu, primarul din Ciudanovița, nu poate fi acuzat deloc de lipsă de implicare în problemele comunității, acesta ajungând în repetate rânduri la București, la Ministerul Dezvoltării, Compania Națională de Investiții sau alte asemenea instituții, având în derulare mai multe proiecte de modernizare a comunei. El a intrat, totuși, în gura internauților după ce a postat pe un grup de Facebook o fotografie de la o vânătoare a unui cerb lopătar.

De altfel, primarul are pe contul său de Facebook mai multe poze „sângeroase” de la partidele de vânătoare, în special cu mistreți, dovedind o pasiune reală pentru vânătoare. Comentariile sunt extrem de multe, practic postarea s-a viralizat datorită numărului mare de comentarii, ulterior fiind ștearsă. Cu toate acestea, membrii grupului i-au făcut print screen și au repostat fotografia cu pricina, comentând ironic că primarul a absolvit și o școală cu specializarea: „protecția mediului”. Informație veridică, dacă ar fi să ne luăm după un portret făcut lui Constantin Nebunu de adevarul.ro în 2009, din care rezultă că acesta a absolvit o școală din Reșița, la profilul protecția mediului.