UPDATE. Prima săptămână de școală, bătaie între elevi într-o școală din Timiș

elev batut

Doi elevi de la o școală din Timiș și-au bătut un coleg în prima săptămână de școală. A fost sesizată Poliția care a dechis dosar penal.

Incidentul a avut loc la Școala Dudeștii Vechi într-o pauză. Copilul de 12 ani a fost lovit de alți doi, de 12 și 13 ani. De asemenea, agresorii i-au rupt tricoul și i-au și distrus telefonul mobil.

Mama băiatului a sesizat Poliția. A și postat o fotografie cu copilul agresat pe Facebook și a scris: „Trimiți copilul la școală și ești sunat să mergi la școală că l-au bătut când ajungi acolo și întrebi ce s-a întâmplat, doamna dirigintă spune că ea nu știe nimic, nimeni nimic”.

„În data de 08.09.2022, polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au fost sesizați de o femeie din localitatea Dudeștii Vechi, din județul Timiș cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11:05, fiul său, în vârstă de 12 ani, în timp ce se afla în pauză, în curtea școlii cu clasele I-VIII din Dudeștii Vechi, ar fi fost agresat fizic de către doi băieți, în vârstă de 12 și13 ani, iar aceștia i-ar fi distrus telefonul mobil în valoare de 500 de lei”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii fac cercetări pentru lovire și alte violențe și distrugere.

Update, ora 13:20

Elevii care s-au bătut sunt rude și vecini, ne-au transmis reprezentanții IȘJ Timiș. Cei doi agresori sunt frați și vor avea nota la purtare scăzută.

„În legătură cu evenimentul derulat la Liceul Teoretic Sfinții Kirill și Metodii Dudești Vechi, ne exprimăm regretul față de situație, asigurând familia copilului abuzat de tot sprijinul colegilor mei din instituție și de faptul că se vor lua toate măsurile legale pentru sancționarea vinovaților.

În cursul zilei de ieri, 08.09.2022, aproximativ la ora 10,00, în timpul pauzei, s-a declanșat un conflict fizic între un elev din clasa a VI (copilul agresat) și doi frați din clasele a V-a și a VI-a (agresorii). Menționăm că cei doi agresori sunt rude cu elevul agresat și vecini. Din fericire, în urma incidentului, copilul agresat nu a suferit răni. Au fost despărțiți de alți copii și imediat la locul incidentului au ajuns cadrele didactice.

Colegele noastre, doamnele diriginte, au făcut un raport al incidentului, au chemat imediat la unitate părinții agresorilor și urmează ca în urma ședințelor Consiliului clasei, al fiecărei clase, să se propună sancționarea comportamentului copiilor, aplicarea unei sancțiuni, ce va fi însoțită de scăderea notei la purtare, probabil”, ne-a declarant inspectorul școlar general, Aura Danielescu.

 

 

banner 1000 x 100 hd