Prima roată hi-tech din România va fi inaugurată la Târgul de Crăciun de la Craiova

roata craiova
timisoara capitala 2023

Târgul de Crăciun de la Craiova aduce în prim plan prima roată panoramică hi-tech amplasată până acum în România. Porțile târgului sunt deschise pentru vizitatori din toate colțurile țării și nu numai.

Atracția principală, din acest an, de la Craiova este roata panoramică hi-tech, o construcție înaltă de 40 de metri, care include în centru un ecran LED, pe care va putea fi rulată grafică video. Roata panoramică este semnată Britta Trading, cel mai mare furnizor de atracții pentru parcuri de distracții din România, și a fost construită în Olanda, în 2023, respectând cele mai noi și înalte standarde de calitate.

”Târgurile de Crăciun din România pot concura cu brio în topul celor mai frumoase din România, în ultimii ani, iar cel de la Craiova nu face excepție. Suntem bucuroși că anul acesta am putut instala, lângă Teatrul National Marin Sorescu, o roată absolut spectaculoasă. Este prima din România care are în centru un ecran LED de trei metri diametru, care va crea magie prin proiecția de vizualuri grafice cu mii de culori. În plus, are sute de mii de luminițe, o capacitate de 140 de persoane, iar cei care se vor urca în ea vor putea admira tot orașul de la înălțime, plutind deasupra întregului târg de Crăciun.

Suntem bucuroși că putem furniza astfel de atracții pentru festivaluri, parcuri de distracții sau târguri tematice în toată țara, atracții care aduc un strop de magie și îi fascinează atât pe cei mai mici, cât pe cei mari”, declară Lucia Prăjișteanu, CEO Britta Trading.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Roata panoramică de la Târgul de Crăciun, din Craiova, completează seria de atracții furnizate de Britta Trading, printre care se află și parcurile Miramagica din București și Mamaia, Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, West Side Christmas Market, şi Zorky’s Planet, din incinta AFI Cotroceni.

Sursa foto: Știri Craiova

untitled design set 970x90 px