Prima misiune economică în Australia pentru companiile din Timiș

misiune economica a firmelor din timis la melbourne
gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Misiunea economică a firmelor din Timiș în Australia a reprezentat o oportunitate de creștere a schimburilor comerciale bilaterale prin stabilirea unor contacte de afaceri directe.

Prima misiune economică multisectorială în Australia, la Melbourne și Sydney, a fost organizată de Camera de Comerț Timiș între 12 și 23 mai. Obiectivele principale au fost prospectarea unei noi piețe de desfacere, identificarea de oportunități de afaceri și investiții, precum și promovarea potențialului de business din România pentru stimularea interesului investitorilor australieni.

Au participat 11 companii din Timiș și din țară, din diferite sectoare de activitate: construcții, inginerie, instalații electrice; agricultură; energii regenerabile; comerț cu materiale și echipamente sanitare; comerț cu materiale de construcții; servicii de deratizare; servicii privind primirea, încărcarea, descărcarea ţiţeiului, a produselor petroliere, petrochimice și chimice lichide.

Programul profesional a cuprins vizite și discuții de afaceri, la Melbourne și Sydney, după cum urmează:

publicitate Timisoara banner maxagro
  • În 16 mai, delegația de afaceri a participat la întâlnirea cu Paul O’Hagan – Senior Regional Manager UK, Europe & Israel și Antoine Chery – Market Leader UK, Europe & Israel din cadrul Global Victoria din Melbourne, unde a fost prezentat mediul de afaceri și climatul investițional din Australia. Companiile românești și-au prezentat domeniul de activitate și interesul pentru piața australiană.

misiune economica a firmelor din timis la sydney

  • În 22 mai, delegația de afaceri a participat la Sydney, la întâlnirea cu Jason Collins – director general al European Australian Business Council, unde companiile românești au avut ocazia de afla despre oportunitățile de afaceri locale, contextul investițional, taxe și domeniile care oferă oportunități de business companiilor străine pe piața australiană.

În organizarea misiunii economice și a programului profesional, CCIAT a beneficiat de sprijinul lui Radu-Gabriel Safta, ambasadorul României în Australia, și al Consulatului României la Melbourne. Misiunea economică a fost condusă de Cristina Coroian, director cabinet președinte CCIAT.

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/