Prima ediție GPM Cup la Reșița!

Acest sfârșit de săptămână le va oferi iubitorilor de handbal prima ediție a turneului GPM Cup, organizată prin cel mai nou proiect al sportivilor Adrian Petrea și Mihai Rohozneanu, care formează H.C. Adrian Petrea.

Turneul se va desfășura în Sala Polivalentă din oraș, sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 9:00. Meciul de debut se va disputa între grupa de minihandbal H.C. Adrian Petrea și Banatul TM. În competiție s-au înscris, alături de echipa organizatoare, cluburi din zona de vest a țării, dar și o echipă din Serbia. Mai participă și sportivii de la Scoala Gen. nr. 7 Timișoara, Poli Timişoara și R.K. Subotica Mavla.

Organizăm primul eveniment dintr-o lungă serie de turnee anuale și vom clasa echipele pe locurile 1, 2, 3, 4. Ne propunem să recunoaştem tinerele talente și să le premiem. Vom urmări cel mai bun golgheter, cel mai bun portar și cel mai tehnic jucător din turneu”, a declarat handbalistul Adrian Petrea.

Echipa din spatele proiectului Handbal Club Adrian Petrea s-a format plecând de la dorința sportivilor Adrian Petrea și Mihai Rohozneanu de a împărtăși secrete ale performanței, de a transmite tinerilor satisfacția și disciplina handbalului și din dorința lui Cristian Pătru, manager general al GPM Network, de a investi în talentul sportiv.

Handbal Club Adrian Petrea este un proiect născut în primul rând din dorința de a educa prin sport.