Prezentare de gală pentru Banatul Caransebeş

Oficialii clubului gugulan au pregătit un adevărat spectacol de sunet şi lumină pentru joi seară, când fanii voleiului vor face cunoştinţă cu jucătorii ce şi-au propus să pună Caransebeşul pe harta Europei a sportului cu mingea la fileu.

Caransebeşul a revenit după trei decenii în elita voleiului masculin românesc, dar ambiţiile sunt mult mai mari de atât, primarul Marcel Vela anunţând următorul obiectiv: cupele europene! Pentru atingerea unui obiectiv atât de îndrăzneţ, într-un timp foarte scurt, administraţia locală a alocat sume importante clubului Banatul, în special pentru a putea realiza o impresionantă campanie de achiziţii la nivelul lotului de jucători. Antrenorul Pavel Craia este foarte încântant de ceea ce a reuşit preşedintele Cristian Stepanescu în această vară cu sprijinul prijinul Primăriei şi Consiliului Local Caransebeş. Banatul are o echipă tare de tot, care poate emite, fără îndoială, pretenţii la un loc de cupe europene.

Joi seară, de la ora 19, în Sala Polivalentă „Victoria”, caransebeşenii sunt aşteptaţi în număr mare pentru a cunoaşte colecţia de vedete a echipei municipiului. Va fi un adevărat spectacol, asemănător celor din NBA, de la meciurile de baschet, cu lumini, artificii şi multe alte surprize. După prezentarea lotului şi a staffului tehnic, Banatul Caransebeş va susţine un meci de verificare cu SCM „U” Craiova, echipă din Divizia A1. „Va fi un show cum nu a mai fost în Caransebeș. Așteptăm cât mai mulți spectatori să participe la prezentarea echipei, care va fi urmată meciul cu Universitatea Craiova, vicecampioana de anul trecut. Este un joc de pregătire și sperăm să fie unul spectaculos”, a spus antrenorul Craia.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/