Previziunile lui Robu! Când se va încheia pandemia?

Întrebarea care se află pe buzele tuturor în această perioadă este când ne vom întoarce la normalitate? Când vom putea să ne reluăm activităţile zilnice şi când această pandemie de coronavirus va lua sfârşit? Printre cei care dau termene se află şi Nicolae Robu, primarul Timişoarei. Edilul preconizează că reîntoarcerea la normalitate se va face etapizat începând cu mijlocul lunii mai.

Debordând de optimism, în cadrul unei conferinţe de presă, omul Robu spune că după ce a urmărit graficele altor ţări, situaţia din România ar urma să se stabilizeze undeva la mijlocul lunii mai. Robu vorbeşte şi de o reintrare în normal etapizată şi spune că ar fi o greşeală dacă lucrurile s-ar întâmpla altfel.

„Urmărind graficele de evoluţie a lucrurilor în diverse ţări şi făcând asta cu firea mea optimistă, înclin să cred că dacă vom respecta regulile nu peste multă vreme ne vom întoarce la normalitate. Astea sunt estimări pur personale nu ale unei autorităţi mandatate să facă estimări. Omul Robu, aflat în funcţia de primar al Timişoarei, aşa simte lucrurile. Nu mă hazardez să dau eu termene, dar după cifre îndrăznesc să sper că undeva până la mijlocul lui mai lucrurile vor intra treptat în normalitate. Nu cred că se pune problema să ne întoarcem abrupt la viaţa de dinainte. Cred că ar fi o greşeală imensă pe care nu cred că noi o vom face.”, a declarat Nicolae Robu.