„Presidentele sau Doamnele președinte”, în fața publicului reșițean! Nerecomandat tinerilor sub 16 ani!

Premieră la Teatrul de Vest din Reșița! Spectatorii vor face cunoștință, duminica aceasta, cu „Presidentele sau Doamnele președinte”!

În acest sfârșit de săptămână, iubitorii de teatru sunt așteptați la un spectacol pus în scenă în premieră de actorii Teatrului de Vest din Reșița. Piesa „PRESIDENTELE – sau Doamnele preşedinte”, de Werner Schwab, în regia lui Tito Geirun, va putea fi vizionată duminică, de la ora 19.00.

Spectacolul prezintă drama a trei femei trecute de prima tinereţe, aflate în condiţie mizeră, însă care nu renunţă la visuri. Speranţele lor nu depăşesc limitele vieţii sordide pe care au trăit-o, însă personalităţile lor diferite le împing spre un conflict ireconcilabil, iar demolatoarea viselor celorlalte două va avea un destin tragic.

„«PRESIDENTELE» este un spectacol dens, violent, cumplit. Măştile sunt aruncate şi speranţele devin sursă de răutate pură, într-o lume mizerabilă. Limbajul şi gestica sunt explicite, spectacolul nefiind recomandat tinerilor sub 16 ani şi persoanelor pudibonde”, se arată în comunicatul de presă al Teatrului de Vest.

Din distribuție fac parte Camelia Ghinea, Ana-Maria Cizler și Andrada Samoilă.