Preşedintele PSD Timiş: Guvernul PNL îşi abandonează cetăţenii peste graniţe!

Deputatul Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, cere de urgenţă Guvernului să aducă în ţară românii plecaţi să muncească în Germania la cules de sparanghel. Parlamentarul crede că sănătatea acestora este mai importantă decât orice, iar riscurile la care se expun în zonele roşii sunt maxime.

„Guvernul Orban trebuie să trimită urgent avioane militare pentru a aduce în țară românii pe care i-a dus să se infecteze în Germania la cules de sparanghel! Au murit deja oameni acolo! Alți 200 sunt infectați și nu au parte de niciun ajutor!

Cu riscul ca Merkel să se supere pe Iohannis, gândiți-vă la acei oameni care zac abandonați fără niciun ajutor medical! Orban, Vela – voi trebuie să răspundeți pentru sănătatea acestor oameni! Voi ați girat prin modificarea ordonanțelor militare cel mai mare export de cetățeni români pe vreme de pandemie!”, exclamă Alfred Simonis într-o postare pe Facebook.

Acesta consideră că actualul Guvern îşi abandonează cetăţenii peste granițe, fără protecţie sau condiţii şi spune că cei vinovaţi vor plăti legal pentru actele sale.

„I-ați trimis în zone roșii fără să vă pese dacă au contracte de muncă legale, dacă au protecție sau dacă au condiții de cazare. Doar să satisfaceți clientela voastră lacomă după bani!

Acum că s-au infectat, nu vă pasă! Guvernul PNL își abandonează cetățenii peste granițe. Aduceți acești oameni acasă și tratați-i! Oricum veți răspunde legal pentru ce ați făcut!”, a încheiat Alfred Simonis.