Președintele PSD Caraș-Severin are un mesaj pentru Romeo Dunca: „Să folosim un limbaj decent în această campanie, pentru că aceasta așteaptă electoratul de la noi”

Deşi campania electorală pentru alegerile locale este mai liniștită din multe puncte de vedere față de altele, unii candidați spun că n-au lipsit invectivele, discursul neacademic și lipsa fairplay-ului. O spune Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin, el fiind ținta preferată a liberalilor.

Hurduzeu, care încă mai este președinte al Consiliului Județean, mărturisește că el a făcut tot timpul apel la dezbateri aplicate, pentru că electoratul își dorește să știe între cine să aleagă, lucru care nu s-a întâmplat.

„Ar trebui să discutăm despre adevăratele probleme ale județului nostru, despre soluții la problemele locuitorilor și localităților din județul nostru, mai puțin să lansăm săgeți otrăvite. Am văzut însă că s-a depășit și o limită a limbajului. Domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Flavius Nedelcea a fost atacat, folosindu-se cuvinte jignitoare. Totuși, eu aș face apel la un limbaj decent în această campanie electorală și apelul meu este către contracandidatul de la Partidul Național Liberal pentru că nu se știe ce se întâmplă după 27 septembrie și viața, cu siguranță, ne va aduce față în față. E păcat să nu putem să ne privim în ochi pentru că o lună de zile ne-am înjurat fie în direct, fie pe rețelele de socializare. Pe de altă parte, nici nu cred că asta așteaptă cetățenii județului Caraș-Severin, care dintre noi știe să înjure mai frumos și care știe să folosească mai multe invective. Sper pe de o parte la un limbaj decent, pe de altă parte să discutăm totuși despre problemele județului Caraș-Severin.”, este mesajul transmis de Hurduzeu.

(E)