Preşedintele Hurduzeu a avansat o dată. Dar nici măcar asta nu i-a ieşit!

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin – „nou“ pentru că, deşi de un an în funcţie, Silviu Hurduzeu s-a remarcat doar prin deciziile politice luate în şedinţele CJ – are mari şanse să reuşească o performanţă. Aceea de a spera degeaba că nu e preşedinte doar cu numele!

După ultima şedinţă a Consiliului Judeţean, Hurduzeu îşi exprima public speranţa ca recepţia lucrărilor la deponeul ecologic de pe Dealul Lupacului să se facă în 30 iunie 2017.

Pentru recepţia finală a lucrărilor la deponeu, declara preşedintele CJ, „am avansat o dată, este vorba de 30 iunie, sunt câteva probleme, sper să fie depăşite, astfel ca la data de 30 iunie să poată fi făcută această recepţie. Sau, dacă nu se poate în 30 iunie, cât mai repede cu putinţă. Mai sunt câteva probleme între inginer şi antreprenor (…), aşa cum se întâmplă la final, mai sunt câteva chestiuni de discutat“.

Suntem în 3 iulie 2017, iar între timp dinspre Hurduzeu şi Consiliul Judeţean nu ne-a parvenit încă nicio o altă veste privind recepţia. Semn că aceasta a avut loc? Pe şest??? Evident, nu. Drept urmare, „aşa cum se întâmplă la final“… în Caraş-Severin, pare a se dovedi încă o dată că la noi termenele sunt stabilite mai mereu pentru a fi încălcate. Mai ales dacă instituţia care plăteşte este reprezentată de nişte papă-lapte. Ori de nişte papă-bani.

CITEŞTE ŞI: Greu de deschis! Deponeul ecologic din Dealul Lupacului ar putea fi recepționat pe 30 iunie. Sau nu! [VIDEO]