Președintele Dunca se ține de glume! Touaregul era la Caransebeș, nu-i ajung banii de benzină!

dunca touareg
untitled design set 970x90 px

Câteva zile la rând au căutat angajați ai Consiliului Județean Caraș-Severin mașina prezidențială, dar nu pentru că Romeo Dunca ar fi rătăcit-o, ci pentru că nimeni nu s-ar fi prins de poantele sale!

Președintele CJ a anunțat că luni dimineață Touaregul va putea fi admirat în parcarea instituției și că bolidul n-ar fi fost uitat nicăieri. Pur și simplu a evitat să rămână în „pana prostului” și a făcut o glumă. O glumă pe care angajații Consiliului Județean ar fi luat-o în serios și din acest motiv au căutat peste tot SUV-ul  președintelui, inclusiv pe la Timișoara. „Touaregul cu motor de 3l consumă foarte mult. Motiv pentru care, cota de benzină lunară nefiind suficientă, folosesc destul de des și Loganul personal. Fac kilometri mulți și, nu de puține ori, de la începutul mandatului, am alimentat în stația de carburant care aparține unei firme din grupul controlat de familia mea. Nu am decontat nimic din ce folosesc în plus și plătesc periodic din buzunar.”, a explicat în prealabil Romeo Dunca.

Romeo Dunca, în rând cu lumea!

Apoi a povestit cum i-a păcălit pe oamenii din Palatul Administrativ, aceștia dându-se de ceasul morții să afle unde e bolidul de lux. „Săptămâna trecută am parcat Touaregul la Caransebeș, la aeroport, și am luat modesta Dacie cu care am parcurs întregul Drum Județean 608. Motivul a fost simplu și la obiect. Am dorit să văd situația lucrărilor de la volanul unei mașini obișnuite și să simt pe pielea mea disconfortul pe care cetățenii neglijați ani de zile de autorități și care locuiesc pe acest traseu îl au. Întorcându-mă spre Caransebeș, drumul a fost blocat de un accident, motiv pentru care m-am întors și am revenit la Reșița prin Gărâna. Aveam ce vedea și pe acest drum întrucât știam că s-a semnat contractul pentru ridicarea parapeților căzuți pe carosabil pe segmentul Slatina Timiș – Văliug. Întors în parcarea de la CJ, cineva m-a întrebat dacă nu trebuie să alimenteze Dacia. Am răspuns ca păstrăm bonurile pentru Touaregul instituției. Dar unde e, a întrebat?!  Pe aici pe undeva, am răspuns în glumă!”, i-a liniștit Romeo Dunca pe cei care căutau urmele Touaregului, convinși că președintele chiar nu mai ține minte unde l-a lăsat.

Și cum starea județului numai de glume nu lasă timp, președintele Dunca a revenit repede la lucruri serioase. A remarcat că, pe DJ 608, lucrurile merg mai bine ca în lunile trecute, a întâlnit vreo 12 echipe de lucru, dar tot n-ar fi suficiente în opinia sa pentru ca lucrarea să fie finalizată la termen. „Somez constructorul să nu se joace cu noi! Căutați subcontractori, plătiții corespunzător fiindcă suma alocată este suficientă și terminați în timp lucrarea! Altfel vom ajunge la război total!”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/