Președintele Dunca își securizează mandatul 2024 – 2028! Marius Isac, o dezamăgire!

romeo dunca, parasit de marius isac
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Trădat de tot mai mulți dintre liberali, Romeo Dunca va alcătui singur lista consilierilor județeni PNL pentru alegerile de anul viitor!

Romeo Dunca a luat varianta în calcul unei noi trădări încă din 16 august, atunci când le cerea printr-un fel de scrisoare deschisă celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Caraș-Severin ca unul dintre ei să demisioneze pentru ca PNL să refacă majoritatea în plen. Chiar și așa, plecarea lui Marius Isac în tabăra adversă l-a luat prin surprindere pe președintele CJ. Aflat în drum spre Reșița, unde are loc de la ora 11 ședința Consiliului Județean, Romeo Dunca a tras pe dreapta când a auzit ce vrea Express de Banat să comenteze.

„Deranjăm mult de tot. Probabil că o să-l pună candidatul PSD la Caransebeș. E faină politica asta!”, a reacționat în primă fază președintele, simțindu-se dezgustul acestuia.

Părăsit și de vicele Isac, după ce în prealabil o făcuseră consilierii județeni Bașag, Miloș și Ene, Romeo Dunca îi asigură pe cărășeni că nu va ceda și că nu se va abate de la drumul său. Totodată, a dezvăluit pentru expressdebanat.ro ce-i va spune lui Marius Isac peste câteva zeci de minute, când va da ochii cu el în palatul administrativ. „L-au luat pe Marius, dar mie nu o să-mi închidă gura! Mergem înainte! Marius o dezamăgire, nu neapărat o surpriză. Marius a fost întotdeauna un om apropiat de mine. L-am considerat apropiat, dar probabil că politica și cariera sunt mai importante decât liniștea sufletească. Eu sunt foarte liniștit, sunt foarte relaxat, nu mă mai afectează nimic. Îi voi spune când îl întâlnesc că liniștea și pacea pe care trebuie să le ai în suflet seara, înainte de culcare, sunt mai importante decât orice carieră sau poziție socială pe care o poți avea. Am ținut la el, am făcut naveta cu el în mașină, am stat scaun lângă scaun și Mocioalcă, la cât de pervers e și uns cu toate alifiile, l-a luat de lângă mine.”, a comentat Romeo Dunca.

Președintele CJ nu înțelege de ce e nevoie de o ofensivă atât de determinată a social-democraților în condițiile în care el nu ține cont de coloratura politică în administrarea județului. Și aici face referire la modul echilibrat de repartizare a bugetului. Ba chiar ușor dezechilibrat, cu avantaj de partea PSD, ceea ce i-a și adus multe reproșuri din partea colegilor lui liberali. „Acum, cel mai recent exemplu, din 6 alocări de bani, 4 au fost în localități cu primari PSD. Votul nu e împotriva mea, ci a proiectelor! Noi și dacă eram într-o coaliție cu PSD, ei nu puteau obține mai mult decât am dat eu!”, a punctat Dunca.

Lovit din toate direcțiile în acești trei ani de mandat, Dunca spune că a învățat lecții importante de politică. Astfel că, de la anul, ceea ce se întâmplă astăzi cu colegii liberali din CJ nu se mai repetă. „La mandatul viitor o să-mi aleg eu consilierii pe listă! Îmi pare rău, mă doare sufletul pentru ce a făcut Marius, dar eu m-am resemnat!”, a conchis Romeo Dunca.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/