Președintele Dunca, încântat de firma pesedistului Bejeriță!

rome dunca dj 608

Romeo Dunca a întors-o! Firma pe care o forța să rezilieze cel mai mare contract de modernizare a unui drum județean din Caraș-Severin a lucrat exemplar!

Modernizarea DJ 608 nu e doar cea mai scumpă lucrare făcută pe vreun drum din Caraș-Severin, ci și cea mai complexă. Relieful și alunecările de teren survenite în urma fenomenelor meteo severe au ridicat mult gradul de dificultate și, în ciuda temerilor președintelui Consiliului Județean, totul merge ca la carte. A recunoscut-o chiar Romeo Dunca: „Am fost să văd cum se derulează lucrările de modernizare la DJ 608, călătorind din direcția Plugova spre Rusca Teregova. Mobilizarea constructorului se vede pe tot parcursul drumului, iar progresul este evident. Aproximativ 90% din traseu are deja asfalt nou.

Am întâlnit 10 echipe de muncitori care lucrau la diverse segmente – asfaltare, ziduri de sprijin, turnare de beton pentru consolidarea versanților și lucrări la rigolele de colectare a apelor pluviale. Toate podurile au fost refăcute sau, dacă erau în stare bună, au fost curățate și pregătite pentru asfaltare. Lucrările la DJ 608, cea mai complexă și dificilă investiție derulată de Consiliul Județean, vor fi finalizate cu succes de către constructorul Emiliano Vest!”

Emiliano Vest, firma familiei Bejeriță, una din țintele preferate în acești trei ani de mandat a atacurilor lui Romeo Dunca, pe motiv că e o firmă pesedistă.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

 Până la finalul anului, trebuie cheltuiți toți banii alocați din fondurile europene pentru acest drum. Asta înseamnă că în maximum 3 luni lucrările trebuie finalizate. Pentru cheltuieli neeligibile am alocat recent, din bugetul Consiliului Județean, 6,2 milioane de lei din excedentul de funcționare, pentru lucrări de derocări și consolidare a versanților nesiguri, sumă ce acoperă costurile necesare astfel încât acest drum să fie finalizat integral.

Încântat de ce a văzut pe DJ 608, Romeo Dunca își pune mari speranțe și pentru DJ 571: „Colegii mei se pregătesc pentru o nouă provocare: scoaterea la licitație a lucrărilor de modernizare pentru DJ 571 Ciuchici – Moldova Nouă, investiție al cărei proiect tehnic va fi finalizat în săptămânile viitoare.”

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/