Președintele Dunca bagă 10 milioane de lei în gropile județului până la căderea zăpezii

dunca romeo (7)

Max Agro se grăbește să repare mai multe tronsoane de drum județean din Caraș-Severin până la finalul anului, iar de altele se va apuca în primăvară, imediat ce condițiile meteo o vor permite.

Administrația județeană a ales să semneze un contract isteț cu unul dintre cei mai importanți constructori din Banat. Astfel, a fost contractată o anumită cantitate de asfalt ce va fi turnată în funcție de nevoie, de oportunitate, imediat când e nevoie. Practic, se elimină timpii pierduți cu întocmirea documentației care se făcea până acum pentru fiecare intervenție, se poate lucra imediat ce apare vreo groapă. Există deja estimat și un grafic de lucrări. „S-au făcut măsurători, pe o mare parte din drumuri vom interveni anul acesta. Până la 15 noiembrie cred că vor fi finalizate lucrările, în limita sumelor alocate pentru acest an, 10 milioane de lei.”, a explicat Romeo Dunca.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Tot potrivit șefului CJ, 22.000 de metri pătrați de covor asfaltic vor fi așternuți pe drumurile județene din zona Caransebeș și alți 33.000, de la Reșița înspre sudul județului. „Am ales să începem cu cel de la Eftimie Murgu, acei 1,5 km care lipseau. E o zonă turistică foarte importantă și am vrut să fie ca la carte. Apoi, zona Dalboșeț, cu câteva reparații, apoi înspre Izgar, Berzovia – Buziaș, un drum cu probleme. Cârpim și gropile dinspre Fizeș, apoi la Caransebeș și spre Poiana Mărului, unde sunt niște gropi foarte mari.”, a adăugat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/