Președintele Dunca a semnat pentru hotelul de 5 stele din Băile Herculane!

Hotelul în care împărăteasa Elisabeta a Austriei se întâlnea în 1887 cu regele Carol I al României și cu soția acestuia, regina Elisabeta, va deveni, din ruina care este astăzi, o adevărată bijuterie!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a confirmat, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro, că începe reconstrucția și modernizarea Hotelului Decebal din centrul istoric al stațiunii Băile Herculane. Preluat în 2017 de firma omului de afaceri clujean Nicolae Căpușan, SC TI Trust Invest SRL, imobilul de patrimoniu a intrat imediat după cumpărare într-un amplu proces de consolidare, structura de rezistență având de suferit după mult prea mulți ani de nepăsare și bătaie de joc. Lucrurile s-au mișcat mult mai greu decât anticipa investitorul. Primul termen avansat pentru inaugurare s-a dovedit total nerealist, 1 ianuarie 2018, și mulți au fost cei care nu i-au mai dat vreo șansă lui „Decebal” să strălucească. „În final, am căutat soluții și mâine îi dăm autorizație de construire. Va fi un hotelul de cinci stele dacă reușește să rezolve cu parcarea. Apoi vreau să scoatem mașinile din zona istorică și să păstrăm așa cum trebuie stațiunea asta!”, a declarat Romeo Dunca pentru Express de Banat.

Compania clujeană cumpărase Hotelul Decebal din Băile Herculane cu aproximativ 1 milion de euro, în urma unei licitații organizate de ANAF. Cu o istorie de peste 20 de ani pe piață și investiții în domeniul hotelier, turistic, piscicol, industrial și imobiliar, SC TI Trust Invest SRL a anunțat că vrea să aducă actuala ruină din Herculane la rigorile unui hotel de lux, de cinci stele. Ar fi singurul de acest fel din stațiunea cărășeană. Pentru a vă face o idee cum ar putea arăta bijuteria arhitectonică de pe malul Cernei, vă prezentăm câteva dintre proiectele imobiliare SC TI Trust Invest SRL. Ansamblul rezidenţial Haitas este format din 3 imobile cu o arhitectură modernăce oferă o panoramă deosebită asupra Clujului și Floreștiului.

haitas cluj

Ansamblul rezidențial BelleVue este de asemenea un proiect premium al companiei clujene.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

bellevue cluj

Poiectul rezidențial SunRise Residence, situat în partea de sud-vest a municipiului Cluj-Napoca, în imediata apropiere a parcului Natural Făget, este compus din 300 de case, o grădiniță, un centru comercial, o sală de sport și un spa, distribuite de-a lungul unui teren cu suprafața de 400.000 metri pătrați.

sunrise residence cluj

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/