Frunzăverde a demisionat de la CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al forului. Locul său a fost luat de Ionesie Gheorghioni, cel care nu şi-a dat încă demisia din Partidul Democrat Liberal.

Sorin Frunzăverde, preşedintele forului judeţean, a depus în aceast dimineaţă demisia din funcţia de şef de consiliu. „Prin decizia cu numărul de înregistrare 4017, mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Ea intră în vigoare de miercuri, 04 aprilie. Locul meu va fi luat de vicepreşedintele Ionesie Gheorghioni, care are atribuţii în acest sens, printr-o Hotărâre de Consiliu Judeţean dată la începutul mandatului nostru”, a spus în această dimineaţă Sorin Frunzăverde.

Deşi a demisionat din toate funcţiile deţinute în PDL, dar şi din calitatea de membru, politicianul nu a semnat încă adeziunea la Partidul Naţional Liberal. „Nu am intrat încă în PNL, urmează să vă anunţ la o dată ulterioară despre acest aspect. Dacă şi domnul Gheorghioni va avea aceeaşi viziune ca şi mine, vom vedea ceea ce este de făcut”, a spus Sorin Frunzăverde.

În ce priveşte locul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin al lui Ionesie Gheorghioni, acesta va fi ocupat de un alt consilier judeţean. Toate acestea aspecte vor fi lămurite la viitoarea şedinţă a forului, probabil, una extraordinară.