Preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD şi-a dat demisia! Mocioalcă i-a rupt-o!

Ape tot mai tulburi în PSD Caraş-Severin pe măsură ce se apropie alegerile din decembrie! Certurile şi scandalurile din interiorul filialei sunt la ordinea zilei din cauza luptei pentru locurile eligibile pe listele cu candidați la parlamentare!

Ultimul scandal pare a fi legat tocmai de recomandarea expresă a preşedintelui Liviu Dragnea care spunea că pe listele PSD trebuie să fie o reprezentare echitabilă, atât a femeilor, cât şi a tinerilor. Aşa se face că pe lista de la Senat se insistă să fie pe un loc eligibil şi Tudoriţa Nicula, preşedinta OFSD Caraş-Severin, la Cameră urmând să fie pe lista de candidaţi, mai mult ca sigur, o altă membră a OFSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan. Doar că ideea nu este împărtăşită şi de către colegii săi, Ioan Crina şi Ion Spânu, care cred că ei sunt cei mai îndreptăţiţi să reprezinte partidul în camera superioară a Parlamentului.

De aici, se spune, și continuele certuri din filială, care au culminat cu demisia Tudoriţei Nicula din funcţia de preşedintă a OFSD Caraş-Severin. Aceasta a recunoscut depunerea demisiei, dar spune că nu are legătură cu lista de candidaţi sau cu ceilalţi colegi din partid, ci cu neparticiparea sa la anumite evenimente organizate de către partid. „Am scris demisia, dar preşedintele mi-a rupt-o! Trebuia să merg la un eveniment la Târgu Mureş şi pur şi simplu nu m-am simţit bine şi nu am putut să merg. A trebuit să se meargă, cu primăriţe, cu toată delegaţia OFSD şi dacă eu nu m-am simţit bine şi nu am putut merge, nu a mers nimeni. Păi eu m-am cam săturat să tot străbat ţara, nu-s nici primăriţă, nu vreau tot eu…”, spune lidera femeilor social-democrate din judeţ.

leader board 728 x 90 px

Tudoriţa Nicula exclude orice dispută legată de locul pe liste şi spune că discuţia despre liste nici măcar nu a avut loc: Abia vineri se vor analiza dosarele depuse şi care sunt locurile pe care le vor primi cei ce vor un loc în Parlament”. Aceasta reiterează ideea potrivit căreia nu numai că merită, după toată activitatea depusă la partid, un loc pe lista de Senat, dar şi că OFSD merită să aibă reprezentare pe listele pentru parlamentare, exact aşa cum susţinea şi preşedintele Dragnea…