Premierul Orban crește viteza pentru cel mai mare domeniu schiabil din România!

casinoherculane by sungarden

Primarul Reșiței, Nelu Popa, e nemulțumit de ritmul în care a avansat amenajarea domeniului schiabil Semenic, dar dă asigurări că noului prim-ministru al României îi place viteza cel puțin la fel de mult cum îi place președintelui Iohannis pe pârtie.

Încă un pas în translatarea de pe hârtie în realitate a pârtiilor de schi care coboară de la Semenic până la Gărâna și Văliug a fost făcut astăzi, la sediul Agenției de Mediu Caraș-Severin. Au intrat în evaluare două documentații absolut necesare pentru ca Semenicul să devină cel mai mare domeniu schiabil din țară, proiect derulat de Consiliul Județean, Primăria Reșița și Primăria Văliug. 

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

„Am avut o evaluare a celor două documentații la care lucrăm acum. Mă refer la un PUZ și la un studiu de impact pe care ni l-a solicitat Ministerul Mediului ca să putem face schimbul de terenuri cu Romsilva. Lucrurile merg înainte destul de greoi, mult mai greu decât mi-am dorit și mi-am imaginat, ne lovim de oameni, de teama de a lua o decizie. Sincer, fără ipocrizie, cred că, acum, cu noua guvernare, voi reuși să dinamizez acest proiect și să-l ducem mai repede la capăt”, a declarat primarul Nelu Popa. 

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/