Premierul cărășean Grindeanu își dorește o multinațională! Oriunde, la Timișoara, Vaslui sau Zimnicea!

explo 1000x200

Cărășenii și-au pus mari speranțe în premierul condus de Sorin Grindeanu, considerând că acesta nu va uita de unde a plecat și că marile combinate și fabrici din județ vor primi o nouă șansă, că turismul va deveni prioritate sau că la Arsenal Reșița se vor fabrica din nou tunuri. Cel puțin deocamdată, Grindeanu pare legat mai mult sau doar de Timișoara.

Îmi doresc oriunde un investitor mare, o multinațională dacă vreți, își găsește teren propice, că vorbim de Timișoara sau vorbim de Vaslui, de Iași sau de Zimnicea, să vină în România. Rolul nostru, al autorităților centrale, dar și al autorităților locale, este să creem cadru propice ca acești mari investitori să vină să investească în România”, a declarat premierul Grindeanu, citat de Mediafax.

Declarația a fost făcută în momentul în care a fost întrebat dacă Mitshubishi va deschide o fabrică la Timișoara. Grindeanu a avut în ultima perioadă o întâlnire cu reprezentanții companiei Mitsubishi, dar și cu cei ai altor companii, precum Ford, ExxonMobil.

Interesant este că președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luna trecută că a auzit „tot felul de zvonuri la televiziune cum corporaţii multinaţionale, chiar şi naţionale, au finanţat şi au stimulat şi au îndemnat proprii angajaţi să iasă la manifestaţii”.

banner 970 x 250