PREMIERĂ. Scoici, raci și carne de rechin în centrul Reșiței

Obișnuiți deja cu diversitatea târgurilor organizate în centrul orașului, reșițenii vor avea parte weekendul acesta de un eveniment cu totul aparte. Taverna Racilor din Herăstrău vine la Reșița pentru un adevărat regal al delicateselor marine și nu numai.

Reșițenii care au curajul de a încerca bunătăți dintre cele mai ciudate sunt așteptați de joi în centrul orașului. Aici se va desfășura, timp de 4 zile, Festivalul Racilor și Fructelor de Mare, o premieră pentru județul Caraș-Severin. Curioșii vor putea încerca nu doar pește, scoici sau creveți, ci și raci, tentacule și carne de rechin.

„Reșița, venim în Centrul Civic!! Aducem creveți, pește, raci și toate fructele de mare la început de an, perfecte după atâta mâncare grea de sărbători #faraporc #farasarmale #fararacituri”, transmit cei de la Taverna Racilor din Herăstrău.

În cadrul evenimentului vor fi gătite sute de kilograme de carne.

Meniul pregătit pentru reșițeni:

Creveți în sos de vin (250gr)
Creveți mari la grill (250gr)
Tentacule în sos (250gr)
Tentacule la grătar (250gr)
Calamar în sos diavola (250gr)
Frigărui fructe de mare
Rapane în sos de vin (250gr)
Carne scoică în sos roșu (250gr)
Scoici în vin (500gr)
Mix fructe de mare în sos (300gr)
Doradă la grătar (400gr)
Biban roșu de mare (400gr)
Paella cu fructe de mare (350gr)
Somon la grătar (250gr)
Raci fierți (250gr)
Calamari pane
Scoici pane
Păstrăv
Rechin